Page 1 of 1

New Forum observations

Posted: Fri Jul 12, 2013 3:34 pm
by johnh
I've noticed that the check box on the log in screen for 'Log me in automatically' no longer seems to have any effect.
I've noticed that the show active topics button no longer shows anything.
I've also noticed that my browser is no storing any cookies relating to the forum. This might be causing the above issues.
My cookie settings are pretty conservative, is it possible that something has changed with the new forum that is incompatible with my settings?
I will note that the old forum worked as expected with my current browser settigns.

---john.

Re: New Forum observations

Posted: Fri Jul 12, 2013 4:03 pm
by cswift
I second John's motion. To add to his observations, I have also noticed that my selection of display order (most recent post first (descending?)) does not seem to stick.

Re: New Forum observations

Posted: Fri Jul 12, 2013 4:05 pm
by rmac
Same here. And the new postings go away as soon as I read them. They use to stay around for a little while.

Bob

Re: New Forum observations

Posted: Tue Aug 20, 2013 5:43 pm
by johnh
johnh wrote: I've noticed that the show active topics button no longer shows anything.
This still isn't working. I've resorted to using 'View new posts' but the old 'View Active Topics' was nicer in my opinion.

---john.

Re: New Forum observations

Posted: Tue Aug 20, 2013 7:25 pm
by Jim Henry
I have changed the Forum settings so View Active Topics is working again. It has to be enabled for every single category (sub-forum) now! Let me know if you notice any missing categories.

Re: New Forum observations

Posted: Wed Aug 21, 2013 4:04 am
by johnh
Thanks Jim!

The View Active Topics is a nice way to get an overview of what's going on.

----john.