possible bug loading SF2

Currently alpha test. Topics specific to the 160C.
Post Reply
User avatar
silentfilmmusic
Posts: 362
Joined: Tue Nov 08, 2005 12:35 pm
How many Style 216 did Wurlitzer make?: 0
Contact:

Post by silentfilmmusic » Mon Dec 01, 2008 9:36 am

When I load an additional soundfont, assign it a bank # higher than 25, and click on OK I get an error message that says that the Miditzer160C soundfont could not be loaded and then the app crashes.  Same thing happens for me with the 150.Does this happen to anyone else?

User avatar
silentfilmmusic
Posts: 362
Joined: Tue Nov 08, 2005 12:35 pm
How many Style 216 did Wurlitzer make?: 0
Contact:

Post by silentfilmmusic » Mon Dec 08, 2008 6:15 pm

Anyody else try adding a soundfont to the 160C or the 150?  It's the same scenario I've had in the 216 when I moved a soundfont or changed its name and then launched Miditzer.  Miditzer can't "find" the soundfont, tells me it can't load the soundfont and has an exception error and crashes, asking me if I want to send a bug report.  Why would Miditzer behave as if it can't find the Miditzer160C soundfont if it wasn't changed or moved, even before a relaunch?

User avatar
elpaharo
Senior Member
Posts: 1411
Joined: Thu Mar 01, 2007 4:39 pm
How many Style 216 did Wurlitzer make?: 0
Location: New Braunfels, TX

Post by elpaharo » Mon Dec 08, 2008 6:27 pm

BenI found that you have to load the 160 font last. Remove it, add your other font and then replace bank 25 with the 160 font,Bill

User avatar
silentfilmmusic
Posts: 362
Joined: Tue Nov 08, 2005 12:35 pm
How many Style 216 did Wurlitzer make?: 0
Contact:

Post by silentfilmmusic » Mon Dec 08, 2008 8:20 pm

Bill --Aaa…HA!!  Thanks.Ben[My motto is still: "There's always a workaround!"]

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest